T. Emlak Bankası Ataşehir Ortaokulu

Vizyon: İlimiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren bir okul olarak çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, memnuniyeti prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olarak A kalite eğitim ve kültür yuvası olmaktır.

Misyon: Çalışanlarının ve öğrencilerinin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek, topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen, milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tebatasehirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. ALİ KUŞÇU CAD. TEB ATAŞEHİR ORTAOKULU NO: 1/1 ATAŞEHİR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Atatürk Mah. Ali Kuşçu Cad. No:1/1 Ataşehir 34758

Ulaşım Kadıköy 19E, 14ŞB, 19M Üsküdar Ataşehir minibüsleri ve Ferhatpaşa minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklık 25 km İlçeye uzaklık 1,8 km